FASHION | NEW IN (H&M)

Priznám sa vám, že nakupovanie už nie je mojou najväčšou vášňou, ako tomu bolo kedysi. Neplesá mi srdiečko, keď kráčam po nákupnom centre, striedam jeden obchod za druhým, jednu kabínku za druhou. Nebaví ma hrabať sa medzi tými porozhadzovanými kusmi odevov (niektoré dámy, prosím vás, skúste sa k oblečeniu správať ako k niečomu, čo by možno niekto iný po vás ešte aj rád použil) a to nehovorím o období zliav, ktoré ma sem-tam zlákajú k tým vešiakom, aj keď viem, že väčšinou tam nájdem veľkosti ako xs alebo xl a celé je to len jeden veľký obchodný ťah.

DSC_5028 
Snažím sa nakupovať čo najmenej vecí, mať v šatníku väčšinu basic kúskov, ktoré môžem neustále navzájom kombinovať (a potom chodím, samozrejme,  skoro stále v čierno-bielej alebo pásikavých tričkách).

No z času na čas do obchodu predsa len zablúdim. Väčšinou musím, pretože naozaj niečo potrebujem. Napríklad teraz sú to plavky, ktoré som zatiaľ nikde nenašla. Občas teda odídem s niečím, čo mi fyzicky vlastne ani nechýba, no myšlienka na danú vec by ma veľmi dlho prenasledovala. Dnes tu mám teda tri veci (zhodou okolností z toho istého obchodu), ktoré som si kúpila za posledné dva týždne.

DSC_5041

džínsové šaty na traky (denim dungaree dress). Po podobných šatách pokukávam už dlho, no zatiaľ som vždy natrafila buď na príliš veľkú veľkosť alebo som nebola ochotná dať za ne 30€. Tieto boli konečne v mojej veľkosti, neboli nijako dozdobené dierami (ktoré ja vážne nemusím) a ešte aj v zľave. V poslednom čase sa mi riflovina pozdáva viac a viac a baví ma nosiť ju.

110717

teplákové šortky na doma. Toto leto som zistila, že väčšina šortiek, ktoré mám na doma, sú mi buď neskutočne veľké alebo príliš obtiahnuté. Tieto boli v celkom zaujímavej farbe a sú troška voľnejšie, čo je na polihovanie ideálne.

1107172

čierna sukňa. Na stojane so zľavnenými vecami som raz uvidela takúto sukňu v takej okrovej (?) a bordovej farbe. Okrová farba sa mi naozaj nehodila a z bordovej mali len veľkosti nad 40. Veľmi ma preto potešilo, keď som cestou ku kabínke narazila na túto farbu. V obchode som nevedela, či je tmavomodrá alebo čierna, no v skutočnosti je vlastne tmavošedá. Je z príjemného materiálu (z lyocelu), z ktorého mám dvojo krátkych nohavíc a neviem si ich v lete vynachváliť. Jedinou nevýhodou je, že sa veľmi krčí (čo môžete vidieť aj na fotke), ale to už si nejako zvyknem.

1107171 

A čo vy a nakupovanie? Užívate si ho alebo je to aj pre vás skôr trápenie?

Comments

  1. Já mám k nakupování podobný postoj jako ty, dřív jsem nakupovala hrozně moc, ale poslední měsíce už naštěstí nakupuju čím dál tím míň, už nemám potřebu tolik hromadit věci a radši si koupím jeden kvalitněšjí kousek než 5 nekvalitních :)
    Moc se mi líbí džínsové šaty! :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  2. tá riflová suknička s trakmi - nádherná!
    všeobecne si skvelo nakúpila! :).

    KEJMY ♥.

    ReplyDelete
  3. jú, krásne veci! naozaj super kúsky kombinovateľné na milión spôsobov :) inak si úplné srdco, s tvojimi úvodnými slovami sa maximálne stotožňujem ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  4. Já mám nakupování ráda, jen když je v obchodním centru málo lidí a je tam klid. Letos jsem si H&M taky něco ve slevě pořídila, ale musím říct, že každým rokem je to horší a horší.. Pokud nemáš štěstí, tak najdeš oblečení tak o 200 levnější.. minulé roky to bylo o dost lepší..
    Lacláče jsou super (taky jsem uvažovala, že bych si je pořídila).. A ta sukně je fakt super! Moc se mi líbí :)

    ReplyDelete
  5. Mě nakupování baví tak jednou za měsíc a nejlépe si ještě vybrat nějaký méně frekventovaný den na nákupy. Nebaví mě stát fronty na kabinku a při vybírání oblečení věčně někomu uhejbat. Každopádně čas od času se nechám zlákat a něco si ráda koupím:). Zrovna H&Mko je jeden z mých nejoblíbenějších obchodů, spolu s C&A tvoří značnou část mého šatníku (skoro většinu):D:).

    ReplyDelete
  6. Ja si to vravím stále :D "Nie, nič ti netreba, veď máš predsa dosť vecí" no nijako to nezaberá. Snažím sa nekupovať si toľko veci, no keď je to v zľavách tak neváham a potom to aj tak vyzerá, že až nemôžem zatvoriť skriňu :D No tvoje úlovky sa mi veľmi páčia! Hlavne tie šaty sú úplne perfektné a za ešte lepšiu cenu <3
    WITH GREY WOLF

    ReplyDelete
  7. Tie šaty na traky by som hneď brala :)

    ReplyDelete
  8. Taky už dááávno si ěx rozmyslím jestli si něco koupím a nejraději teda nakupuji v second handech.

    ReplyDelete
  9. V H&Mku nakupujem snáď najradšej! Krásne úlovky :)

    ReplyDelete
  10. ďakujem vám veľmi za komentáre :)

    ReplyDelete

Post a Comment

thank you for your comments!