WEEK(S) IN PICTURES | JÚN, NOVINKY A PLÁNY

Veľmi ma mrzí, ako som v posledných týždňoch/mesiacoch blog zanedbávala, i napriek tomu, že som si stanovila obrovské ambície. No nevyšlo to. Mrzí ma to nielen kvôli vám, čitateľom a obľúbencom mojich príspevkov (ak ste tu naozaj takí, čo sa na nejaké tie vety odo mňa tešia), ale aj kvôli sebe. Stanovila som si veľké ciele a nepodarilo sa mi všetko, čo som si naplánovala, uskutočniť. S vidinou prázdnin však chytám druhý dych, aj keď to si hovorím dosť často. Verím, že do dvoch týždňov sa toto moje rozlietanie, kedy neviem, kde mi hlava stojí, upokojí a začnem mať viac voľného času. Aby sme tu ale dnes nesedeli len takto na sucho, chcem vám zdeliť, čo mám za posledné týždne nové, čo plánujem (alebo by som rada plánovala) a čo som zažila. Príjemné čítanie!

unedited3

  • Včera poobede sme sa vybrali na Mittelalterfest do rakúskeho mestečka Hainburg an der Donau. Bol to veľmi príjemný stredoveký festival a nebyť upršaného počasia, určite by sme tam strávili viac času. To len tak v skratke. Keď sa dostanem k fotkám, určite o tom napíšem niečo viac.
  • Plány na leto sú ešte celkom neurčité, ale určite vás zoberiem do hôr, do Prahy a snáď aj na nejakú poriadne ležavú dovolenku niekde pri mori.
  • Začala som sa viac hýbať, pretože som si uvedomila, že sa tak cítim oveľa lepšie. Snažím sa cvičiť, behať a nikdy by som neverila, že to všetko budem robiť s radosťou. Je neskutočne dôležité, aby ste sa hýbali preto, že vás to baví a nie, aby ste si mohli dať čokoládovú tortu.

xx

  • Objavila som čaro sushi. Nikdy som si nemyslela, že mi toto jedlo bude chutiť, ale stalo sa.
  • Dosť výrazne som zmenila svoju stravu. Ani neviem ako, ale nejaký čas dozadu som začala všetko zajedať keksíkmi/koláčmi/chrumkami/tyčinkami/a ja neviem čím ešte. Radosť, sklamanie, nervy aj úspech. A v dosť veľkom množstve. Nepredstavujte si, že bolo zo mňa zrazu vykŕmené prasiatko, ale cítila som sa unavená, mala som málo energie a nie že by môj tráviaci trakt ocenil fakt, že som si vyberala len tie naozaj chutné sladkosti. Teraz jem menej cestovín, pečivo z obchodu som neokúsila už takmer mesiac (ak nerátam ten dnešný hot-dog zo školského bufetu, ktorý bol naozaj z núdze) a snažím sa jesť pestro. Možno mi hneď nebudete veriť, možno si to nahováram len preto, že to chcem počuť, ale funguje to a cítim sa lepšie.

unedited4

  • Možno viacerí viete, že už niekoľko rokov hrám na klavír. Samozrejme, že s nedostatkom voľného času aj na toto nemám toľko priestoru a začalo ma to hnevať. Minulý týždeň som preto urobila obrovský krok vpred, zohnala si veľa nôt a snažím sa cvičiť, cvičiť, cvičiť. Niekedy som si myslela, že mám na hranie naozaj talent, ale bez cvičenia asi brilantne odohrám len niekomu na nervy.
  • Čítam priemerne jednu knihu za mesiac (ak aj to vôbec). Momentálne čítam To Kill A Mockingbird, ktoré sme mali mať načítané pred dvoma týždňami vrámci povinného čítania na angličtinu. No skutek utek a ja to snáď aspoň do konca školského roka dočítam. Inak ak máte tipy na nejaké super knihy, sem s nimi!
  • No a v neposlednom rade nadávam na sortiment oblečenia v obchodoch. Chýba mi toľko basic vecí (od peňaženky, cez tenisky, kabelku, kraťasy až po batoh) a mňa to nakupovanie naozaj nebaví. Mimo to, zháňam super pohodlné tenisky na celodenné chodenie po meste. Máte nejaké konkrétne tipy? Veľmi sa poteším!

WP_20170604_15_10_54_Pro

Želám vám krásny týždeň !! 

Comments

  1. Jsem moc ráda, že jsi takhle, mimo jiné, změnila svoje stravování a pohled na cvičení. Také se snažím nepřejídat se sladkým nebo malými "svačinkami", které jsou jen na chuť nebo aby zahnaly hlad. Úžasný článek. ❤️

    AESTHETICxKAT

    ReplyDelete
  2. Holka, hlavně, že žiješ! :) To je důležitější než to zaznamenávání.
    Přeji hodně energie, sil, užívej si a co nejmíň stresu. ♥

    ReplyDelete

Post a Comment

thank you for your comments!