15 FACTS ABOUT ME

Uvedomila som si, že väčšina z vás o mne vie viac-menej nič. Možno tušíte, že rada cestujem, hrám na klavíri, občas si zacvičím a niekedy skúsim niečo dobré upiecť. Rozhodla som sa preto napísať 15 (snáď aj trocha zaujímavých) faktov o mne, aby ste pri čítaní ostatných článkov mali pocit, že aj ja som úplne normálna ľudská bytosť ako každý jeden z vás.

DSC_4259

1. Jana je meno moje. Nezvykla som ho mať rada, no už sa ho snažím nosiť so cťou. Ľudia ma oslovujú rôzne - od Jany a Janky až po Džanu a Janičku. Veď proti gustu ... 

2. Mám pevnú vôľu. Keď si niečo zaumienim, dokážem si za tým ísť. Napríklad mám podľa mňa jednu super schopnosť, že keď predo mňa položíte za misku chipsov/tyčiniek/koláčov, viem si dať jeden a povedať si dosť a nezobrať si ani len jeden ďalší.

3. Som lenivá. Málokedy dotiahnem veci, ktoré robím do úspešného konca. Ak vôbec začnem. Týka sa to najmä učenia a upratovania. Keď sa mi však niečo CHCE spraviť, urobím to ako s vrtuľou v zadku.

4. Som neskutočná perfekcionistka. Ak niečo v zošite nemám napísané farbou, akou som chcela, som schopná celé učivo prepísať. Aj perá v peračníku musia ležať otočené všetky jedným smerom.

5. Chcela by som vedieť perfektne variť a piecť. Momentálne sú moje schopnosti v tomto odvetví ešte dosť skromné, ale časom snáď budem hodná rádu zlatej varešky.

6. Baví ma učiť sa dejepis.

7. Bojím sa pavúkov. Už ich však nezabíjam, pretože mi ich vždy bolo veľmi ľúto.

8. Chcem precestovať celý svet. Cestovanie je jedna z mojich najväčších vášní. Baví ma cestovať, vidieť nové miesta a potom o tom písať.

9. Nemám rada chuť a vôňu banánov. No paradoxom je, že ešte nie tie úplne zrelé banány jem rada. Ale banana breadom alebo krtkovou tortou si ma nikto nezíska.

10. Neviem sa hádať. Naozaj to neviem. Možno som nakoniec mala zotrvať v debatnom klube a nejaké kvality tam nadobudnúť.

11. Trvalo mi veľmi dlho získať sebavedomie. Veeeeľmi dlho som sa príliš zaoberala tým, čo si o mne myslia ostatní a či ma majú radi/nemajú radi. Za posledný rok som nejaké to sebavedomie nadobudla, za čo vďačím ako sebe, tak aj môjmu dear one.

12. Chcem raz vydať knihu.

13. Nemala by som robiť unáhlené rozhodnutia. Z ani jedného takého rozhodnutia v mojom živote nevzniklo nič pozitívne.

14. Milujem sa len tak prechádzať.

15. Chcem byť takým človekom, ktorý vyčarí úsmev ľuďom na tvári len jeho prítomnosťou.

Comments

  1. Po tomto članku mam pocit, že ťa poznám o niečo viac. Je to super a par bodov mame spoločných ako napríklad ze by som aj ja chcela precestovať svet alebo že by som chcela vedieť dobre variť a piecť :)

    ReplyDelete
  2. jejej mám rad atakéto články kde sa dozviem viac o autorovi daného blogu :)) v niektorých bodoch sme sa úplne zhodli ako precestovanie celého sveta, pčenie a varenie alebo strach z pavúkov :D
    Ivana xx
    Truwoman PINK FB page

    ReplyDelete
  3. tak s těmi banány jsi první o kom jsme kdy slyšela, že to takto má. já je zbožňuju a ve smoothie mi nesmí chybět :)

    ReplyDelete

Post a Comment

thank you for your comments!