Summer haul

Raz za čas na mňa príde ten nakupovací ošiaľ. Väčšinu roka si kúpim tak jednu vec mesačne a potom cez prázdniny miniem zrazu v priebehu jedného týždňa tak nejako viac. A nebolo tomu inak ani teraz. Čo vám poviem  - leto, dobrá nálada, dobrý obchod (a pár kíl dole) urobia svoje a hneď sa nakupuje lepšie.

DSC_4023

bielo. Bielu mám rada na všetkom, či už na kvetináčoch, poličkách alebo plátenných taškách, rovnako sa to odráža aj v mojej skrini. Táto košeľa veľmi dobre zapadá medzi všetky tie biele šaty, tričká a svetre. A tie šľapky ? Tie boli kupované na poslednú chvíľu pred odchodom na dovolenku. A keďže iné farby nemali v mojej veľkosti, brala som aj biele. A nie, neprepadávam šľapkovému Birkenstock trendu, ale na prechádzky po hoteli budú skvelé.

DSC_4015

naturálne. Nikdy som nebola veľkým zástancom krátkych nohavíc. Ale to preto, že všetky na mňa pôsobia nechutne obtiahnuté a vždy sa nejako vyrolujú hore a ja si ich musím neustále napravovať. No to som nestretla tieto, ktoré vyzerajú ako sukňa, sú voľné, dajú sa uviazať na mašľu a sú z toho najpríjemnejšieho materiálu. H&M Conscious kolekcia je podľa mňa výhra! Tak som zobrala dvoje, aj keď to väčšinou nerobím, lebo ten materiál je na teplo ako stvorený. A tie bledohnedé sú ľanové, na čo som prišla až doma a bola z nich ešte viac nadšená.

Naposledy odovzdané1

nežné farby a hráčka póla. Konečne mám po dlhšom čase aj nečierne nohavice. A hneď dvoje! Juch! A polo-tričká sú z najlepšieho materiálu. Nikdy som žiadne polo-tričko nemala a myslela som si, že sa mi nepáčia, no asi to tak nebude.

DSC_4026

pre zdravú pleť. Mixa výrobky mi boli už veľakrát vychvaľované, tak som si konečne kúpila niečo od nich aj ja. Tento čistiaci gél používam ešte len pár dní, takže vám neviem povedať, ako som spokojná. A nakoniec dovolenkové necessities ako opaľovací krém. Mal by byť dokonca nie príliš chemický a hlavne píšu, že je dosť šetrný. Tak uvidíme.

Comments

  1. keď sa tak pozerám na tvoj haul, vidím tam samé praktické veci, ktoré sa dajú výborne kombinovať :) mala by som sa tebou inšpirovať, pretože ja to mám úplne opačne - väčšinou ma v obchode osloví niečo príšerne výrazné, po čom hneď skočím a doma zistím, že to nemám s čím nosiť... :D

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  2. Krásné věci jsi si koupila :) Moc se mi líbí, že jsou takové basic, jednoduché & světlé :) Asi bych se tebou měla inspirovat, i v létě v mém šatníku převládá černá, bylo by fajn do něj zařadit světlejší barvy :)

    Wishlists | Wishes & Reality | Another Dominika

    ReplyDelete
  3. Skvelé veci! Takéto polo tričká mám veľmi rada a tieto tvoje sú naozaj úžasné :) Najmä to bledoružové :)
    CAROLINE

    ReplyDelete
  4. Ze ani som nevedel, co je "haul".

    ReplyDelete

Post a Comment

thank you for your comments!