Prvé prázdninové dni

Moje letné prázdniny začali skvele. Ak by som ich mala špecifikovať jedným slovom, bolo by to produktívne. Jeden deň sme si zbehli na obed do Minervy, kde majú celkom dobré burgery. A poviem vám - hlad má veľké oči - a už asi po stýkrát som si to potvrdila, keď som nedokázala všetko zjesť a najradšej by som sa preč z tej reštaurácie odgúľala. Ale treba si raz za čas dopriať tak poriadne. Potom sme si ako správni bratislavskí turisti vyšli na hrad. Že veď rozchodíme ten burger a pozrieme sa na nové záhrady, ktoré pri hrade spravili. No vôbec mi to k nálade nepridalo. Je smutné, ako u nás nevedia z turizmu vyťažiť. Hrad aj záhrady mohli byť naozaj super príjemným a pekným miestom, no ja to vidím ako stratu peňazí. Škoda.

prázdninovédni

Včera som vstala už o pol siedmej a už o 7:15 sme vyrazili na 13-kilometrové bicyklovanie, kým sa ešte dalo v tom teple vykonávať nejakú športovú činnosť. Hneď potom som si vonku zacvičila podľa kaylaitsines a dosť ma to cvičenie znova začalo baviť. Až tak, že mi nevadilo, že posledných 5 minút som odcvičila za mrholenia. Poobede sme vybehli na Slavín, že veď treba to cvičenie rozchodiť. Dali sme si nanuky, kúpili pizzu a pozreli si partner yogu a bolo dosť obdivuhodné, ako to tým ľuďom išlo.

prázdninovédni1

a čo vy a vaše prázdniny ? alebo ak ste pracujúci, čo váš horúci víkend ?

Comments

  1. Páni, tak to jsi toho stihla vážně víc než dost! :) Fotky jsou krásné :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  2. Prázdniny si začala skutočne skvele a produktívne teda. :D Ale to je super vec! Ja som si tiež povedala, že budem viacej cvičiť a celkovo sa snažiť nepreležať celý deň na posteli, tak uvidíme ako to dopadne. :D

    ReplyDelete
  3. Ja chodim este do prace, ale o tyzden budem mat dovolenku tak sa na nu tesim :) inak sa tiez chystam pozriet na hrad, a ten burger vyzera super az som na nho dostala chut, myslim, ze by som sa tam mala ist niekedy pozriet :)

    ReplyDelete
  4. No tak to si začala super, nech ti to takto aj vydrží! Ja sa zatiaľ gúľam doma v posteli, zatiaľ čo ty sa gúľaš na hrad, tak to ti tíško závidím:D Ale o týždeň mám namierené do BA tiež, tak sa už veľmi teším, keďže to tam mám rada. Užívaj si♥

    ReplyDelete
  5. pekné a dúfame,že prospešné,nech Ti to vydrží...svet je krásny...najmä keď svieti slnko a je krásna obloha...

    ReplyDelete
  6. je to super, že podnikáš takéto veci ;) človek musí nájsť zlatý stred medzi oddychom a dobrodružstvami :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete

Post a Comment

thank you for your comments!