Článok plný lásky

DSC_3433

Milujem západy slnka. Hlavne tie letné.

Milujem vstávať ráno s pocitom, že môžem robiť to, čo chcem, a nie len to, čo musím.

Milujem dlhé prechádzky po meste - v šatách, s plátennou taškou a teniskami - ako typické turistky z Ázie.

To, keď mi niekto pochváli šaty, lebo každé moje šaty nosím s radosťou.

Ten pocit, keď docvičím a pot mi tečie po celom tele (áno, romantičnô, viem). Alebo keď mi pri yoge popukajú všetky kosti a ja si s úľavou vydýchnem.

Milujem leto, lebo môžem cestovať. A s tým zbožňujem aj pocit slobody, ktorý v cudzej krajine cítim (a nie je to len slobodný pocit pri nakupovaní úplne neznámych potravín v supermarkete).

Milujem svojich ozajstných kamarátov, tých, čo sa na nič nehrajú, s ktorými sa dokážeme plynulo hodiny rozprávať. O hocičom.

Milujem avokádo s volským okom.

A taliansku kuchyňu.

A slivkové alebo marhulové knedle so strúhankou. Teda hlavne tú strúhanku s cukrom.

A tak ako tisíc takýchto maličkostí milujem aj seba (akokoľvek narcisticky vám to môže pripadať - musíte sa mať radi, lebo je to jedným z kľúčov ku šťastiu a platí tu to staré známe cliché if you don't love yourself, who will ? ). 

Je dobré raz za čas si uvedomiť, ktoré veci vám robia radosť. Lebo potom viete, že tam nejaké sú. Alebo si každý deň napíšte aspoň jednu pozitívnu vec na papier a keď vám bude zle či sa začnete opúšťať, prečítajte si ich, aby ste videli, že máte dôvody byť šťastnými.

p.s.: ak máte radi výzvy, prečítajte si tento SKVELÝ článok !!
p.s.s.: dnes odchádzam na týždeň alebo dva preč, takže to, ako často sa mi podarí publikovať nejaký článok je naozaj otázne. tak užívajte si pekné počasie a dúfam, že budete mať super týždeň :)

Comments

  1. :) Aj ja milujem, keď mi popukajú kosti (alebo stavce?) a potom sa cítim lepšie <3 Strúhanka s cukrom, mňam. Inak ten článok je super. Ja som to zažila už len na sebe, že som sa pred maturitami učila (aj viac ako 21 dní) každý deň a po maturite ešte asi dva týždne som každý deň chcela siahnuť po nejakej knihe alebo zošite s poznámkami, pretože som mala už ten ZVYK sa učiť :)
    Caroline

    ReplyDelete
  2. Krásny článok :)
    partofnicol.blogspot.sk

    ReplyDelete
  3. Jéé, tak to je krásny článok! A tiež aj prvá fotka <3

    CAROLINE

    ReplyDelete

Post a Comment

thank you for your comments!