february and food

február a.k.a. veľa hodín som strávila v reštauráciach a tip-top kaviarňach

randomfebruary

Február bol veľmi fajn. A krátky. V škole som strávila dokopy päť dní. A ten zvyšok som vyplnila slnečnými prechádzkami po meste - poviem vám, prejsť 13 km v členkových čižmách s opätkom nie je nič na závidenie. Ale 16 stupňov a slnko naozaj závideniahodné boli ! Dobojovala som jednu knihu z povinného čítania a pravdepodobne sa s vami podelím o nejaké tie dojmy a pojmy. Skončila som 30 days of yoga with Adriene a som úplne proud a it was so so worth it ! Nech to znie akokoľvek, dobilo ma to super energiou a cítim sa po týchto 30 dňoch skvele. Čo nie je na chválenie je, že som utvorila osobný rekord v skypovaní a je tak obrovský, že ho už asi (dúfam) nikdy neprekonám. Ten fakt, že by som sa mala trocha zamýšľať nad budúcnosťou alebo aspoň si vybrať v škole semináre, ma začne trápiť asi v pondelok ráno. Ja si idem ešte užívať pokojný víkend a dúfam, že vy ste na tom rovnako ! ♥ majte sa krásne .

Comments

  1. idem kuknúť na tú jogu, znie to dobre a potrebujem dobiť baterky :)

    ReplyDelete
  2. Tak snad si užíváš klidný víkend a v pondělí si vybereš správné semináře :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  3. Tiež som skúšala 30 dňovú výzvu s Adriene, no keď som mala ísť na 11. deň, nestihla som si zacvičiť a postupne som to vzdala. No dúfam, že sa k tomu opäť vrátim :) Tiež si práve teraz vyberáme v škole semináre a ja zatiaľ vôbec netuším, aký ďalší si vybrať. Verím, že si vyberieš tie správne ;)

    31shadesofaubergine

    ReplyDelete
  4. jedlo vyzerá super! nad jógou už dlhšie rozmýšľam, možno by ma to aj bavilo :)

    ReplyDelete
  5. Ako je možné, že si bola iba 5 dní v škole? :O aj ja chcem také:D Jógu sa snažím cvičiť čo najčastejšie, no poväčšine som hrozne lenivá, aj keď sama cítim, že mi pomáha. O tejto 30 dňovej som ešte nepočula, tak to asi rovno od zajtra skúsim, keďže v pondelky sa mi najlepšie začína s predsavzatiami. Inak nad tými koláčmi slintám:D

    ReplyDelete

Post a Comment

thank you for your comments!