WINTER HOLIDAY HAUL

Nezvyknem písať články typu "aha, čo všetko som dostala/kúpila. idem sa vám pochváliť". Ale v decembri som dostala celkom dosť nových vecí. Dokonca na Vianoce mi (múdry) Ježiško doniesol výnimočne len samé veci, ktoré ma naozaj potešili a nemala som z nich pocit čo s tým budem robiť, veď to ani nemám kam dať. Takže dnes tu mám pre vás malú zmes narodeninových a vianočných darčekov a aj niečoho, čo som si kúpila sama. Neviem ako vy, ale ja takéto články čítam veľmi rada, len peňaženka plače, keď si kupujem všetko, čo som u niekoho na blogu videla. Tak let's get onto it!

(len tak mimochodom, muselo byť veľmi komické sledovať ma pri fotení tejto fotky. celý čas som len tŕpla, či z tej stoličky nespadnem)

DSC_3947

Tieto Vianoce u nás viedol L'Occitane en Provence - tie najklasickejšie shea butter produkty, cherry blossom krém na ruky, ale aj voňavka Verveine, ktorá je podľa mňa ako stvorená na jar/leto, a ktorú som si pri rozbaľovaní darčekov omylom strekla do oka (dosť nepríjemná skúsenosť, verte mi). 

Moju zbierku pásikavých tričiek, svetrov a ponožiek som včera obohatila o pásikavé šaty. Sú z h&m a veľmi sa z nich teším. 

Equa bottle je zo skla a konečne nahradí všetky tie plastové fľaše, v ktorých nosím pitie a mám k nim vypestovanú akúsi averziu. A tento pekný design sa mi veľmi zapáčil tu a bola som naozaj prekvapená, keď som ju dostala. 

Prvé Bioderma produkty, ktoré som kedy vyskúšala a túto značku odporúčam všetkými dvadsiatimi pre každého s citlivou pokožkou. 

Sobíková / jeleňová taška je výtvorom mojej maminky, ktorá je super šikovná!♥ 

Zbierka kníh sa mi rozšírila hneď o tri ďalšie: P.S. by Aňa Geislerová je súbor fejtónov, aké uverejňovali v českom ELLE magazíne. Tanec pre Luciu Frey je debutovým románom 17-ročnej Danielly a som naozaj zvedavá, ako sa s písaním popasovala. A The Redeemer by Jo Nesbo je časť z krimi série o detektívovi Harry Hole, z ktorej som už čítala Snehuliaka a ten bol ozaj super!

Aussie šampóny sú jediné, ktoré môžem používať dlhšiu dobu bez toho, aby mi nejako vadili. Patria síce k tým drahším šampónom, ale nemôžem na ne povedať niečo zlé. 

Zara gift card bolo niečo, čo som pod stromčekom naozaj nečakala, ale potešilo to. hah

A v neposlednom rade som si pod stromom našla dve tašky plné jedlých vecí (z ktorých niektoré vidíte na fotke a iné sa už nezmestili) - od múk, cez cukor, raw bars, ryžu, čaj, pesto, arašidové maslo, až po cestoviny, olivy a rôzne omáčky. A i napriek tomu, že to všetko jedlo nemáme kam poukladať, takéto darčeky ma potešia vždy asi najviac.

Zabudla som ešte do tohto perfektne vymysleného fotopriestoru priložiť jednu skvelú maskaru a darčeky, ktoré som dostala od secret Santas. Ale možno sa o nich zmienim nabudúce. 

A čo vy? Našli ste si pod stromčekom veci, čo vás potešili? Alebo aj nejaké zbytočnosti? :)

Comments

  1. Krásne darčeky, mňa by úprimne tiež najviac potešilo to jedlo pretože ... no je to jedlo. :D Ale ja jedlo nikdy nejak nedostávam, tento rok nebol výnimkou. Boli to skôr knihy, oblečenie, kozmetika.. to čo vlastne naozaj potrebujem. :)

    ReplyDelete
  2. Jedlo je jedlo a jedlo vždy poteší :D A na tie pásikavé šaty hneď idem pozrieť!
    BEELIEVIN

    ReplyDelete
  3. Mám to úplně stejně jako ty, vždycky na bloích něco uvidím, mám pocit, že bez toho nemůžu žít a moje pěněženka (opět) pláče :D Jinak jsi dostala moc pěkné dárky, určitě je využiješ :)

    Zvu Tě na mojí Giveaway!

    Another Dominika

    ReplyDelete
  4. Krásne! A tie knihy, naozaj skvelý výber! ♥

    ReplyDelete
  5. jééj, máme rovnakú Equa fľašuu! :) a knižky top! okrem toho nesba, toho moc nemusím, ani neviem prečo. sobíková taškaa, ách :( aj ja stem takú !! bože, úžasné veci normálne som vykukaná z toho :D pod stromom som našla všetko čo som chcela v podstate, chcela som poukážku na knihy ale tatko mi dal miesto toho len peniaze na knihy čo je pre mňa veľký problém, lebo vieš ako dostanem peniaze tak si ich odložím :/ no proste, najradšej by som si na vianoce nedávala s nikým nič. :)

    ReplyDelete
  6. Veľmi pekné veci :) zaujali ma najmä tie fejtóny od Ani Geislerovej!

    31shadesofaubergine

    ReplyDelete
  7. Tak tohle nevypada vubec zle :) Presne toto Aussie a Loccitane mam taky a Nesba miluju :)

    www.poshlife.cz

    ReplyDelete

Post a Comment

thank you for your comments!