YEAR TWENTY-FIFTEEN

tu bolo pôvodne miesto pre dychberúci a veľmi múdroznejúci citát, z ktorého by ste padli na zadok, ale nakoniec mi práve v tomto momente žiadny nenapadol. nevadí, to sa už raz stáva.

NORGE1

Pôvodne som nemala v pláne písať o tomto roku; ani o tom, ktorý začne už zajtra. Nový rok, nová etapa ? Pre mňa nový rok začína skôr po letných prázdninách, na jeseň. Ale keď už som si v tej hlave nejako tú 2015ku zhrnula a všetky dôležité momenty a veci chronologicky usporiadala, zapla som si notebook, otvorila blogger a po mentálnej hádke s wifi pripojením, sa mi podarilo začať písať. A tak píšem, v presvedčení, že tento kalendárny rok bol príliš pekný na to, aby som všetko, čo som prežila odignorovala a nenapísala o tom.

Ak by sa ma niekto opýtal, aký bol tento rok, povedala by som, že iný. Veľa vecí som si uvedomila - maličkosti, ale aj dôležitejšie veci -, zmenila (alebo sa aspoň snažila zmeniť) a aj dosť som toho precestovala (ďakujem!). 

Tak napríklad ... 
zistila som, že medzizubné kefky treba používať pravidelne, lebo 50€ sa dá minúť aj inak ako u zubára; na blog nepíšem pre komentáre a followers, no preto, že ma to baví a niekedy písať potrebujem (ale aby ste si nemysleli, každý komentár ma veľmi teší ♥); viem, že sa nič nestane, keď sa správam asociálne a vypnem si občas mobil aj na celý víkend a celý okolitý svet ignorujem; že najdôležitejšie je zdravie, šťastie a všetky tie nehmotné veci a naozaj nie známka, ktorú dostanem z chémie; snažila som sa a aj sa snažím nejesť veci, o ktorých viem, že mi z nich dobre nebude; uvedomila som si, že ľudia sa menia a aj niektoré dlhoročné priateľstvá raz skončia, niektoré sa môžu aj obnoviť a hlavne sa treba obklopovať ľuďmi, ktorí sa ako kamaráti nielen tvária, ale aj sa tak správajú.

A keď sa už tá 15ka zmení na 16ku, nech je minimálne taká super, alebo ešte lepšia, ako bol tento rok. Želám vám aj sebe veľa zdravia, šťastia, spokojnosti; aby ste úsmevy rozdávali aj dostávali a nech robíte hlavne to, čo vás baví a robí vám radosť! 

Comments

  1. Je super, že bol pre teba tento rok taký úspešný, pretože je veľmi dôležité uvedomiť, či si čo nám robí dobre a čo nie, s kým byť v kontakte a čo si naozaj vážiť.
    Tiež ti prajem krásny nový rok, veľa úspechov, veľa napísaných článkov, zdravie, lásku a šťastie! ♥

    ReplyDelete
  2. šťastný a najkrajší nový rok aj tebe :) môj bol tiež plný kadečoho, ale asi sa o tom nechystám veľmi písať na blogu. Vlastne neviem, už dlho som nič nepridala, asi nebolo času a výčitky svedomia z toho, že nepíšem bakalárku radšej zaženiem čítaním knihy. Ale dnes som už napísala prvých pár znakov tak som si dovolila zavítať aj sem! :)

    ReplyDelete

Post a Comment

thank you for your comments!