Nový mesiac, nové zážitky a flashback to October'14

DSC_1099

 Celkom dlho som sa neozvala, pretože som posledné septembrové dni strávila vnútri a liečila si dutiny. Ale o tom som nechcela. Rozhodla som sa, že vždy takto na začiatku nového mesiaca sa pozriem na to, aký mesiac som mala takto pred rokom. V tieto jesenné mesiace možno aj na vás dopadá akási melanchólia, ale to k tomuto obdobiu patrí. Ja mám jeseň rada. Hej, možno budem zajtra ráno na zastávke nadávať, aká mi je zima. Pravdepodobne nebudem chcieť ráno ani vyliezť z postele, pretože o šiestej je ešte tma. A ešte viac ako pravdepodobne budem dennodenne opakovať "Nemám si do tej zimy čo obliecť." a následne behať po obchodoch ako splašená a ohŕňať nosom nad každou jednou vecou. No .. v takýchto chvíľach je ťažké uveriť tomu, že mám jeseň rada, ale ono to tak naozaj je.

Ale aký bol môj október 2014 ?

octoberCollagetwo

Veľa sme oslavovali a tento rok to nebude inak. Hneď prvou oslavou začíname už cez víkend. Jeseň máme vždy bohatú aj na kultúru (divadelná sezóna je pre mňa jedna z naj vecí, ktoré patria k jeseni). Október otvárame baletom, pokračujeme hollywoodským koncertom vo Viedni a dúfam, že tento rok stihnem aj FashionLive!.

Okrem návštevy Brna, sme zavítali do Naturpark - u Sparbach, ktorý sa nachádza blízko Viedne. Boli sme tam už párkrát a vždy sa tam rada vraciam, je to veľmi pekné miesto na výlet. Môžete sa zoznámiť s miestnymi zvieratkami, výjsť na hrad, oddýchnuť si na skvelých drevených lehátkach na lúke nižšie a cestou na parkovisko niečo dobré zjesť. 

octoberCollage

A čo vy a októbre alebo celkovo jeseň ? Aké máte plány na tento mesiac ? :)

Majte sa krásne a užite si piatok a víkend !

Comments

  1. To je super takhle zavzpomínat, co bylo před rokem :)

    Ili Libertad

    ReplyDelete
  2. Tie fotky sú skvelé a je super, že máš program na toto obdobie. Ja nemám zatiaľ žiadne, akurát ideme na budúci týždeň zo školy taktiež do divadla, na čo sa už teším, pretože divadlo ma stále bavilo ♡

    ReplyDelete
  3. Pekný príspevok :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  4. Páni, to je skvělý nápad ohlédnout se rok nazpět :)) Obdivuji tě, že si všechny ty zážitky ještě pamatuješ :)

    Another Dominika

    ReplyDelete

Post a Comment

thank you for your comments!