My first BookDepository order

Len také vylihovanie v záhrade, s knihou v ruke, k týmto letným mesiacom rozhodne patrí (aspoň pre mňa). Celý rok čítam len e-knihy, ktorých mám naškrečkovaných už naozaj veľa. No keď už je tu to leto, začiatkom júla som si pre zmenu na bookdepository.com objednala také tie ozajstné knihy (ktoré nemôžem čítať po tme . ou .). Tak a tu sú hneď všetky tri.

DSC_2958

Station Eleven - Emily St. John Mandel
Jediné, čo o tej knihe zatiaľ viem, že je to dystopický román, niečo sa točí okolo Shakespeare-a a smrteľného vírusu. Zaujala ma v kníhkupectve svojím obalom, aj obsahom, tak som ju hneď objednala. 

DSC_2960

Lolita - Vladimir Nabokov
Túto zvrátenú klasiku som čítala už minulý rok a keďže som sa rozhodla si ju prečítať znova, tak som si ju aj kúpila.

DSC_2961

About a Boy - Nick Hornby
Na tohto autora som počula len samé chvály. Chcela som si od neho niečo prečítať už dlhšie. Rozmýšľala som nad Funny Girl, ale nejako som si prečítala, že vraj táto je od neho najlepšia. Tak som zvedavá!

DSC_2959

Ceny sú na tejto stránke priemerné. Samozrejme, klasiky sú celkom lacné, ale nájdu sa aj paperbacky za viac ako 20€. To, čo som si ja vôbec nevšimla, kým som nezaplatila, je, že ku každej cene sa prirátava ešte nejaká tá daň (väčšinou vychádza do 2€). Každá kniha prišla samostatne, ale netrvalo to viac ako týždeň. Takže, ak túžite po nejakej zahraničnej knihe, ktorú bežne v kníhkupectve neviete zohnať, určite na BookDepository zavítajte.

A čo vy? Máte skúsenosti s týmto obchodom? Čo hovoríte na môj výber? Kľudne napíšte vaše tipy na dobré knihy :)

Comments

  1. tyzden? ? mne prisla kniha za mesiac! :D a ziadnu pripocitanu dan som si nevsimla, ale inak bookdepository milujem! :D

    ReplyDelete

Post a Comment

thank you for your comments!